top of page

суб 31. окт

|

Pozorišni klub Trema

Novosadska promocija knjige

Dragi prijatelji, kolege bubnjari i bubnjarke, Pozivam Vas na promociju prve i druge knjige, koja će se uz poštovanje svih epidemioloških preporuka održati u subotu 31. oktobra 2020. godine u novosadskom Pozorišnom klubu Trema sa početkom u 11.00 časova. Srdačno vas očekujem!

Registration is Closed
See other events
Novosadska promocija knjige
Novosadska promocija knjige

Time & Location

31. окт 2020. 11:00

Pozorišni klub Trema, Pozorišni trg 1, Novi Sad 21000, Serbia

About the event

Dragi prijatelji, bubnjari i bubnjarke,

Pozivam Vas na promociju svoje prve i druge knjige koja će se uz poštovanje svih epidemioloških preporuka održati u subotu 31. oktobra 2020. godine u novosadskom Pozorišnom klubu Trema sa početkom u 11 časova.

Svoju prvu knjigu, Bubnjarski priručnik – Put do velikih bina, objavio sam još u decembru prošle godine a Radnu svesku za bubnjare – Backbeat ovoga septembra. Ovu promociju smo, zajedno sa prijateljima koji vode klub Trema, planirali već duže vreme (još od izlaska knjige) i veoma mi je drago da ću biti njihov gost.

Na promociji će vas autor upoznati sa sadržajem knjige čija će najinteresantnija poglavlja predstaviti praktično. Pored toga predstaviće i Roland TD17KVX V-Drums.

Ipak, nemojte da zamislite klasičnu promociju knjige, jer je ona osmišljena kao događaj koji ovu knjigu predstavlja na svima pristupačan i interesantan način – zato se nemojte libiti da se odazovete na ovaj poziv samo zato što niste bubnjar!

Nakon promocije biće prilike da porazgovarate sa autorom kao i da nabavite svoj primerak knjige.

Srdačno Vas očekujemo!

Share this event

bottom of page