top of page
cover za sajt.jpg
Anchor 1

Kome je namenjen ovaj seminar

 

Bubnjarima koji:

 

-sviraju amaterski (sami za „svoju dušu“ ili u bendu);

-sviraju na raznim proslavama i događajima;

-bave se edukacijom mladih i imaju svoje škole;

-trenutno spadaju u jednu od gore navedenih kategorija a imaju želju da stignu do “velikih bina”.

 

Ovaj seminar namenjen je prevashodno bubnjarima koji su samouki a sviraju profesionalno ili amaterski u cover bendovima odnosno bendovima za razne proslave i događaje. Po mojoj proceni takvih je bubnjara najviše a nekima od njih koji su u ovom poslu ovo je samo prolazna faza u želji da stignu do “velikih bina”. Na tom putu oni se često i sami pitaju šta da vežbaju i na čemu da rade i preispituju se da li ono što rade-rade pravilno.

 

Kako sam i sam kroz svoju dosadašnju karijeru prošao faze od autorskog benda, preko cover benda i bendova za razne proslave i veselja pa sve do timpaniste i udarača u simfonijskom orkestru i do “velikih bina” gde sam imao priliku da pratim neke od naših najvećih domaćih zvezda, znam da je napredak moguć samo kroz edukaciju i razvijanje svojih praktičnih ali i ljudskih osobina.

 

Upravo sa svim gore navedenim na umu, sastavio sam ovaj seminar koji je osmišljen tako da polazniku pruži znanja i saznanja od kojih će većina biti odmah primenjiva. Teme ovog seminara prate realne potrebe i najčešća pitanja koja imaju bubnjari koji se bave ovim poslom.

bottom of page