top of page

пон 27. сеп

|

Senta

Promocija knjige - Senta

Pozivam Vas na druženje i radionicu za bubnjare prilikom koje ćete imati priliku da se upoznate sa mojim knjigama i drugim edukativnim materijalima koji su namenjeni bubnjarima. Ponedeljak 27. septembra 2021. godine sa početkom u 18 časova u muzičkoj školi "Stevan Mokranjac" - Senta.

Registration is Closed
See other events
Promocija knjige - Senta
Promocija knjige - Senta

Time & Location

27. сеп 2021. 18:00

Senta, Glavna 36, Senta 24400, Serbia

About the event

Dragi prijatelji, bubnjari i bubnjarke,

Pozivam Vas na druženje i radionicu za bubnjare prilikom koje ćete imati priliku da se upoznate sa mojim knjigama i drugim edukativnim materijalima koji su namenjeni bubnjarima. Događaj će se, uz poštovanje svih epidemioloških preporuka, održati u ponedeljak 27. septembra 2021. godine sa početkom u 18 časova u zgradi "A" muzičke škole "Stevan Mokranjac" u Senti.

Svoju prvu knjigu, Bubnjarski priručnik – Put do velikih bina, objavio sam još u decembru 2019 godine a Radnu svesku za bubnjare – Backbeat godinu dana kasnije. Pored knjiga pokrenuo sam i online školu tehnike pod nazivom "Vežbaj sa mnom!" čiji ćete sadržaj moći da upoznate ovom prilikom.

Poziv da budem gost odseka za udaraljke muzičke škole u Senti i da održim promociju svoga rada, kao i da se upoznam sa bubnjarima iz Sente, dobio sam od svog kolege bubnjara i dugogodišnjeg prijatelja Stanka Patarčića, kojem se ovom prilikom posebno zahvaljujem.

Pored knjiga, čija ću najinteresantnija poglavlja predstaviti i praktično, prikazaću vam i Roland TD17KVX V-Drums. Zahvaljujući firmi Roland Planet Beograd http://www.rolandplanet.rs/ koja podržava moj rad, imaćete prilike da čujete i probate ovaj sjajan instrument u čijim sjajnim mogućnostima uživam svakodnevno.

Nakon promocije biće prilike da se upoznamo, porazgovaramo a moći ćete da nabavite svoj primerak knjige po promotivnoj ceni.

Srdačno Vas očekujem!

Share this event

bottom of page